3-daagse opleiding Trancegerichte therapie en hypnotische communicatie bij psychiatrische problemen

De School voor systemische opleidingen organiseert op 3, 4 en 5 september 2018 in samenwerking met Ton Wilken en René Cardynaals een 3-daagse opleiding Trancegerichte therapie en hypnotische communicatie bij psychiatrische problemen. Daarbij zal dag 3 in het teken staan van depressies bij jongeren, dissociaties en C. PTSS.

Docenten

Drs. Ton Wilken heeft sinds 1981 een vrijgevestigde praktijk als GZ-psycholoog en is als psychotherapeut 28  jaar werkzaam geweest op de afdeling Gezinspsychiatrie van Yulius te Barendrecht. Hij is tevens actief als opleider in het Post-Academisch Onderwijs en bij de Nvvh en VHYP (de Nederlandse en Belgische hypnoseverenigingen).

 

 

In samenwerking met kinder- en jeugdpsychiater René Cardynaals.

Drs. J. Olthof is psychotherapeut, supervisor en leertherapeut bij de NVRG. Hij is oprichter van de School voor systemische opleidingen en als psychotherapeut zelfstandig gevestigd in psychotherapiepraktijk "Het verbindend patroon" te Bunde. Hij was gedurende ruim 30 jaar als consulent behandeling verbonden aan de afdeling Gezinspsychiatrie van Yulius in Barendrecht.

Accreditatie

Accreditatie voor deze 3-daagse opleiding is door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) toegekend voor 18 punten.

School voor systemische opleidingen

Schoolpad 7 ~ 6241 CK Bunde ~ 0031 (0)6 18050855 ~ info@schoolvoorsystemischeopleidingen.nl
IBAN: NL93 ABNA 0438168062 - BIC: ABNA NL 2A

 "Context is the message"

Gregory Bateson